Etuteltta

Svenska Tält Universal 400

x11

Uusi etutelttamme on ns. osateltta. Alla on puulaatoista tehty lattia, jota on toisesta päästä korotettu pienen rinteen vuoksi painekyllästetyillä 50 x 100-lankuilla.

x1

Teltta on vähän käytetty mutta virheetömässä kunnossa. Eron edelliseen halpaan telttaan huomaa heti pystytysvaiheessa. Kangas on notkeaa eikä jäykkää muovia kuten edellisessä. Uusi teltta on hengittävä. Vesi ei tiivisty pisaroiksi kattoon kuten vanhassa. Suuri ero on myös vetoketjussa. Se liukuu takeltelematta ja on ommeltu niin ettei kankaan reunat mene väliin.

x5

Telttaan kuuluu helmasuoja vaunuun sekä talviputkisarja. Teltta tulee olemaan siis ympärivuotisessa käytössä. Kesäkäyttöön tuo mukavuuttan irroitettavat ikkunaetuseinät.

x2

Ainoa pikku kauneusvirhe kokonaisuudessa on se, että vaunu on hieman matala. Telttaa on vaikea saada kiristettyä kunnolla. Vaunun pyörät nostettiin betonlaattojen päälle, mutta laattoja olisi saanut olla kaksi. Tilanne korjataan kun vaunu viedään seuraavaksi katsastukseen ja teltta on siksi aikaa purettava.

Laatua Ruotsista

x6

Svenska Tält on pohjois-ruotsalainen hyvämaineinen perheyritys. Universal 400 on laadukas teltta. Työn jälki on hyvää ja materiaalit korkatasoisia. Katto on PVA-päällystettyä polyesteriä, seinät akryyliä 300 g/m2. Ikkunat ovat UV-säteilyä kestävää muovia. Vaunun seinään ei tarvitse tehdä reikiä kiinnikkeitä varten.

x4

Teltan leveys on 400 cm ja syvyys 220 cm.Lisävaruisteina telttaan saa sisäkaton, telttamaton ja talviputkisarjan: 2 kpl kattoputkia ja 3 kpl pystytukia. Uuden hinta ilman lisävarusteita n. 1450 e. Uudessa mallissa erona on irroitettavat ovet.

3 kommenttia artikkeliin ”Etuteltta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s