Grilli ja lämmitin, Dometic Consul

Lämpöä lihalle ja lihaksille – Dometic Consul

Salkkumallisissa Dometic-grilleissä on kaasupoltin grillikotelon yläosassa ja grilliritilä sen alapuolella. Alimmaisena on alumiininen kaukalo, jonne rasvat tippuvat.

Cansul_1

Grillaaminen on kärytöntä, kun rasvat ja mausteliemet eivät tipu kuuman kaasupolttimen tai hiilien päälle kuten grilleissä yleensä. Myös grilliritilä on helpompi pitää puhtaana kun rasvat eivät pala siihen kiinni. Uusimmassa Dometic Consul-mallissa yhdistyy tehokas grilli ja säteilylämmitin. Kaasupolttimena on keraaminen taso jonka lämmityspinta on laajempi ja lämpö tasaisempi kuin perinteisessä putkimallisessa polttimessa. Grillatessa poltin on ylhäällä vaakasuorassa. Grillaustehoa säädellään siirtelemällä grilliritilää ja tippakaukaloa korkeussuunnassa. Näin grilli sopii myös ruokien lämpimänäpitämiseen.

Cansul_2

Lämmitinasennossa poltin käännetään kyljelleen. Lämmitystehoa on 4800 Wattia kaasunkulutuksen ollessa 350 g tunnissa. Kaasulämmitintä ei saa käyttää umpinaisessa etuteltassa!

Classic

Perinteisessä mallissa on polttimon päällä koosta riippuen kaksi tai kolme keittopintaa. Consul-mallissa ei keittotasoa ole.

Helppo kuljettaa ja säilyttää laukussa

Grilli ei tarvitse erillistä kuljetuslaukkua. Grillin pohja ja takaseinä itsessään toimivat kuljetussalkkuna ja kaikki osat mahtuvat salkun sisälle, kaasupulloa ja -letkua lukuunottamatta. Koottuna koko on 62 x 12,8 x 28,8 senttiä (LxKxS). Painoa paketilla on 10 kiloa. Grillissä on vakiovarusteena neljä säädettävää tukijalkaa, grillivarras kahdella lihapidikkeellä, ritiläpannu irtokahvalla ja tippa-astia alumiinista. Grillausritilän koko on 54,4 x 23,8 senttiä. Lisävarusteina mm. suojahuppu, sivupöydät, grillauskori ja paristoilla tai verkkovirralla toimiva moottori grillivartaan pyöritykseen.

Myynti: Caravan tarvikeliikkeet. Testigrilli: Best Caravan Hyvinkää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s