Paltamo Caravan ja Golf

Kolopalloa kesäyössä

Paltamo Caravan on alue golfia harrastavalle karavaanarille. Täysimittainen 18-reikäinen kenttä on aivan vieressä. Alue sopii hyvin myös muille reissaajille. Onhan vieressä upea ja kalaisa Oulujärvi.

Paltamo_4.jpgPaltamossa toimintaa aloiteltiin jo vuonna 1990 mutta täyteen mittaansa kenttä valmistui vuonna 2000, kun viimeiset väylät valmistuivat rantaan. 18 väylän lisäksi Paltamossa on range pitkien lyöntien harjoitteluun sekä pitchi- ja puttiharjoituspaikat. Harjoituspaikat pyritään avaamaan mahdollisimman aikaisin keväällä. Kesällä valo viheriöillä ei sitten lopukaan heti kesken. Keskiyön aurinko paistaa pari kuukautta.

paltamo_18r kenttäkartta Tilander.jpg

19. reikä löytyy omasta kurkusta

Paltamo_x.jpg

20130718_PaltamoGolf-114.jpgRannasta löytyy maisemaravintola Paltamon Sydän, josta aukeaa hienot näkymät Oulujärvelle auringonlaskun suuntaan.

 

Paltamo_3.jpgRannan laituri toimii myös vierasvenesatamana.

Ravintolarakennuksessa on myös saunatilat miehille ja naisille. Klubilta löytyy kokoustilaa 30 hengelle.

201307126_PaltamoGolf-129.jpg

 

 

Siisti caravan-alue

Paltamo_1.jpgPaltamo Caravan sijaitsee aivan kentän vieressä. Alue on avointa nurmikenttää metsän ja järven välissä.

map.jpg

Matkailuajoneuvoille on hiekkaiset taskut. Myös ajotiet ovat hiekkaa. Ajoneuvopaikkoja Paltamossa on 50 sähköllä.

 

Paltamo_2.jpgKeskellä aluetta on siisti pieni huoltorakennus, jossa on vessat ja suihkut. Huoltorakennuksen vieressä on grillimökki, jossa on kotakeittiö ja ruokapöytä. Grillipaikka oli ainakin viimekesän siistein mitä olen missään Suomessa tavannut.

 

Paltamo_5.jpgAivan caravan-alueen vieressä on mukava matala hiekkapohjainen uimaranta. Sinne on matkaa vain kivenheitto. Eikä tarvitse olla edes kovin hyvä heittäjä. Matalana järvenä vesi lämpiää kesällä nopeasti vaikka ollaan näinkin pohjoisessa. Jos on sattunut likaisia mattoja matkaan, on rannassa kunnan matonpesupaikka.

20130718_PaltamoGolf-120.jpgKulttuurinnälkäisille löytyy pienen kävelymatkan pääsyä on Meteli Seis ry:n näyttely ja lelumuseo, joka on yksi matkailumessuilla palkitun Oulujärven kulttuurikierroksen kohteista. Paltamon kesäteatterille on matkaa 2,5 kilometriä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Paltamo Caravan ja Golf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s