Zoolandia

Alue leikkimielisille

20190707_Zoolandia-1043Turun lähellä Liedossa, Tampereentien varrella sijaitsee mieleinen paikka karavaanariperheen pienimmille. Zoolandian laajasta puuhapuistosta löytyy huvipuistolaitteita, kotieläinpiha, sisäleikkipaikkoja sekä virvokkeita, jäätelöä…Puuhapäivän jälkeen yövytään viereisellä caravan-alueella.

Oma leirintäalue sekä hostelli

Zoolandian omalle leirintäalueelle mahtuu parkkeeraamaan 50 matkailuajoneuvoa sähköpaikoille.Zoolandia_01.jpg

Laajalla selkeällä nurmikentällä risteilee kovapohjaisia hiekkakäytäviä, joiden varrella on taskupaikkoja. Alue on avara eikä siellä tarvitse majoittua vieriviereen.

20190707_Zoolandia-1028.jpgUudehko huoltorakennus pidetään siistissä kunnossa. Toisesta päästä taloa löytyvät vessat ja toisesta suihkut, miehille ja naisille omansa. Saman katon alla on myös tiskipaikat sekä peruskeittiö varustettuna kahdella sähkölevyllä ja mikroaaltouunilla.20190707_Zoolandia-1025

Huoltorakennuksen vieressä on pieni leikkipaikka. Hiekkalaatikko, pari mökkiä ja liukumäki on hyvä verryttelypaikka lapsille jos alueelle tullaan vaikkapa edellisenä illalla puiston sulkeuduttua.Zoolandia_02

Zoolandian respan yhteydessä oleva kahvila sekä matkamuisto-, karkki- ja lelumyymälä ovat auki myöhempäänkin illalla.20190707_Zoolandia-1009.jpg Myymälä on rakenteeltaan mielenkiintoisen valoisa. Onhan se tehty osittain entiseen kasvihuoneeseen.

Zoolandian alueelta löytyy myös sisämajoitusta. Zoo-hostellissa on seitsemän kahden hengen huonetta varustettuna TV:llä ja vuodevaatteilla. Yhteiset pesutilat, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sijaitsevat käytävällä.

Puuha ja paijausta

Zoolandia_03Puuhapuistoon on tulijoita heti aamusta kun päivä valkenee parin sateisen päivän jälkeen aurinkoisena. Alueelle hankitaan ranneke eikä laitteisiin tarvitse maksaa erikseen. Kaikkia saa käyttää niin paljon kuin jaksaa.Zoolandia_06.jpg

Zoolandia_04.jpg

Perheen pienimmille voi lainata vetokärryt heti alueelle tullessaan. Niissä kulkevat mukavasti mukana myös päivän murkinat.20190707_Zoolandia-1052

Alueella saa nimittäin nauttia vapaasti omia eväitään. Puistosta löytyy grillauspaikkoja. Puita on valmiina ja respasta saa sytykkeitä.

20190707_Zoolandia-1053Alueelta löytyy erilaisia kieputtimia ja vempeleitä: mm. Vaijeriliuku, lentokone- ja junakarusellit, kiipeilyverkko, labyrintti. Liukumäkiä, maapomppu. Sateen sattuessa pääsee sisälle kiipeilyseinälle, labyrinttiin, pomppulinnaan, pelihuoneeseen, jousiammuntaan tai salakäytävään. Helteellä voi pulahtaa välillä vaikkapa vesikupoliin. Jos uikkarit unohtui, löytyy niitäkin talon puolesta.

Zoolandia_07.jpgZoolandiasta löytyy tietysti myös eläimiä: Alpakasta poroihin, minipossusta emuihin.

 

20190707_Zoolandia-1008Kivan päivän kruunaa tietysti ostokset lelumyymälässä tai lahjatalossa. Saluunassa on tarjolla cowboy-hattujen ja pyssyjen lisäksi virvokkeita ja jäätelöä. Jos päivä loppuu kesken, saa seuraavana päivänä rannekkeen edullisemmin.

Zoolandia järjestää myös yritys- ja perhetilaisuuksia. Makasiinisalin juhlapaikka vetää 120 henkeä.

Zoolandia_05

20190707_Zoolandia-1016.jpg

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s