ZENEC Z-E3715 soitin ja navigaattori

Monitoiminen viihdekeskus ja navigaattori

Sveitsiläinen Zenec on kosketusnäytöllä toimiva multimediasoitin ja navigaattori, joka sopii Fiat Ducaton alkuperäisen radion paikalle. Laite käy myös Citroën Jumperiin ja Peugeot Boxeriin. Omia malleja on lisäksi moniin muihin eurooppalaisiin henkilö- ja pakettiautoihin.

Navigaattori

20140110_TurkuCara-1024

Zenec on ollut jo tovin markkinoilla. Uutta on navigointiohjelmisto, joka on räätälöity caravan-matkailuun. Ohjelma pitää sisällään 43 Euroopan maata ja niiden caravan-alueita. Reittivalinnan perusteena voi olla taloudellisuus, aika, lyhin tai helpoin reitti. Laite varoittaa myös ruuhkista ja etsii kiertotien. Laitteeseen ohjelmoidaan ajoneuvon kokotiedot. Niiden perusteella laite karsii reitiltä pois liian kapeat tiet tai matalat alitukset.Navigointiohjelma on SD-muistikortilla. Näin ohjelmiston päivitys on helppoa, kun kortille voi ladata uudet versiot. Navigaattoriin voi tuoda oman Outlook-osoitteistonsa.

2015-01-31_ZENEC_Katalog_DE_EN_RevA.indd

Zenec toimii myös peruutuskameran näyttönä. Omassa mallistossa on useita erilaisia kameramalleja, mm. kaksilinssisiä ja lapällä sulkeutuvia. Useisiin eurooppalaisiin henkilöautoihin on omat rekisterikilven valaisimen tilalle asennettavat mallinsa. Myös monien muiden valmistajien kamerat ovat yhteensopivia.

Multimediakeskus
20140110_TurkuCara-1023

Zenecissä on radion lisäksi CD/DVD-soitin, joka toistaa myös MP3, WMA, Xvid- ja AVI-tiedostoja. Oman näytön lisäksi siihen voi kytkeä toisen näytön. Se voi olla esimerkiksi henkilöautossa Zenecin kattoon kiinnitettävä malli tai matkailuautossa matkustamon taulu-TV. Kuljettaja voi jatkaa radion kuuntelemista, vaikka takana katsotaankin videota. Zeneciin voi kytkeä ulkopuolisen MP3-soittimen, USB-laitteen tai älypuhelimen.

Z-E3715-laitteen ohjehinta on noin 1100 euroa. Laitetta tuo maahan Helsinkiläinen Simex Oy. Osoitteesta http://www.simex.fi löytyy luettelo jälleenmyyjistä.

5 kommenttia artikkeliin ”ZENEC Z-E3715 soitin ja navigaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s