Ikaalinen Spa ja Best Park

Hetkeksi lämpimään talvea pakoon

Ikaalisten kylpylä eli nykyisin Ikaalinen Spa on Suomen tunnetuimpia kylpylöitä. Se oli pitkään Pohjoismaiden suurin kylpylähotelli.

Nykyisen Span alueella alkoi kylpylätoiminta jo vuonna 1955, kun Meijeriväen Liitto hankki alueen maat ja rakennukset lomanviettopaikakseen.

.

.

Uusi kylpylärakennus avattiin kesällä 1965.

.

.

Entistäkin nykyaikaisempi päärakennus valmistui 1990-luvun alussa

.

.

Ikaalinen Spa koki täydellisen remontin muutama vuosi sitten. Kylpylä on sekä lapsiperheiden että kuntoutusasiakkaiden suosiossa. Trooppisella allasosastolla ilma ja vesi on 30-asteisia. Allasosastolla on porealtaita, vastavirta-allas,  hierovia suihkuja ja putouksia. Ulkonakin on lämmin allas. Lapsille on oma vesimaailma ja mm. 25 cm syvyinen turvallinen allas. Liukumäellä on pituutta 58 metriä. Saunoja on kuusi. Kesällä Kyrösjärven rannalla lämpiää rantasauna. Ryhmille tilauksesta savusauna.

.

.

Useita ravintoloita

Ikaalisissa on useita ravintoloita. Allasosaston yhteydessä on Spa Bar Tropical.

Hotellin aulassa on lisää tarjontaa. Löytyy ravintolaa, kahvilaa ja pubia. Iltaisin on runsaasti viihdetarjontaa.

.

.

Matkaparkki

.

.

Ikaalinen Span BestPark on avoinna ympäri vuoden. Matkaa sinne päärakennukselta on 300 metriä. Matkailuajoneuvopaikkoja on 24. Saatavilla on 1 kW valosähköä, ei lämmityskäyttöön. WC-tilat sijaitsevat Ikaalinen Spa Lofts-rakennuksessa. Palveluihin kuuluu lisäksi mm. juomavesi, kemssantyhjennys ja ajokaivo. Suihkua ei parkissa ole mutta kylpylä on lähellä!

Spassa on vesielämyksien lisäksi mm. kauneushoitola, ravintolat, R-kioski, leikkihuone, kuntosali, keilahalli ja sulkapallo.  Kesällä listalta löytyy tennis, frisbeegolf, leikkikenttä, jousiammunta, sup-ladat, paintball, melonta, minigolf, pururata……

Kylpylä- ja aamiaisliput voi hankkia etukäteen samalla kun ostaa lipun matkaparkkiin. Liput lunastetaan vastaanotosta.