Merry Camping

Mericamping on nyt Merry Camping. Neljän tähden caravan-alue sijaitsee meren rannalla, kolmen kilometrin päässä Merikarvian keskustasta. Uudet yrittäjät ovat remontoineet kaikki rakennukset.

.

.

Meri Camping vaihtoi nimensä Merry Campingiksi uusien yrittäjien myötä. Reilu vuosi sitten aloittanut yrittäjäpariskunta Maija ja Paavo Munkki on tehnyt kaikissa rakennuksissa peruskorjauksia. Toimisto-kahvilakin on uudistunut kokonaan, kertoo Maija. Vastaanottorakennuksen ravintola-baarin listalta löytyy mm. suolaisia ja makeita vohveleita sekä rapsakoita grilliruokia, mm haukipullia. Ravintolassa on A-oikeudet. Ulosmyynnissä on joitain elintarvikkeita sekä mietoja alkoholijuomia.

.

.

.

Vaunupaikkoja auringossa ja varjossa

.

.

.

Leirintäalueella 70 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa. Osa paikoista on metsäisessä rinteessä ja osa rannan läheisyydessä avoimella kentällä. Satumme alueelle helteisenä kesäpäivänä ja astuimme ilman muuta rinteeseen koivujen siimekseen. Huoltorakennuskin on meitä lähellä. Tältä suunnalta parikymmentä löytyy juuri remontoitua leirintä- ja lomamökkiä, myös huviloita ympärivuotiseen käyttöön.

Hyvät ja tilavat huoltorakennukset

Leiriytyjiä varten löytyy kaksi huoltorakennusta joissa suihkut, wc:t, lastenhoitohuone, pyykkitupa ja keittohuone. Uudemmassa huoltorakennuksessa on iso keittiö, neljä hellaa sekä tiskauspaikkoja. Pyykkituvassa pyörii pesukone ja kuivausrumpu.

.

.

Rannan tuntumassa vaunualueen läheisyydessä on toinen huoltorakennus, jossa on vessat ja suihkut naisille sekä miehille.

Kolme saunaa

Meren äärellä on kolme tilaussaunaa, kaksi sähkölämmitteistä ja yksi puulämmitteinen. Kaikki saunatilat remontoitiin 2021.

.

.

.

Uimaranta on hienoa hiekkaa ja lapsille turvallinen. Rannan viereen on rakennettu pieni saari joka suojaa aalloilta ja tuulelta. Rannalta löytyy myös huvimaja ja grillikatos. Rantalentisottelun päätteeksi voi hellesäällä hakea virkistystä uimarannan jäätelökioskilta.

Päärakennuksen vieressä pääsevät lapset leikkimän keinuissa ja kiipeilyradoilla ja polkuautoradalla. Hieman varttuneemmat viihtyvät 9-reikäisellä minigolfradalla.

.

.

.

.

.

Mukavia pikku nähtävyyksiä

Merikarvia on pieni paikkakunta mutta kylältä löytyy jotain nähtävää. Keskustassa on   Korsutupa sekä Pyttymakasiini, joka kertoo ajata jolloin kalojen säilytykseen valmistettiin suuria määriä puuastioita.

.

.

.

Leirintäalueen vastarannalla Krookan satamassa on Ravintola Rantahuone sekä 50-luvulla perustettu savustamo josta voi ostaa uunituoretta kalaa. Galleria Vanha Savu toimii konsertti- ja taidenäyttelytilana.

Leirintäalueen vieressä on kalastusmuseo. Käykääpä katsomassa mitä tarkoittaa rääkipaatti ja kekkuli.

.

.

.

.

.

.

.

.