Tykkimäki Resort

Lapsellinen paikka kaiken ikäisille

Tykkimäki on monipuolinen lomakeskus, joka uudistui kesällä 2022. Tykkimäki Resortin kokonaisuuteen kuuluu nykyisin telttailu- ja caravan-alueet, huviloita, villoja, mökkejä, glampingiä, saunoja, ravintola sekä aktiviteettipalvelut. Suurimpina houkuttimina ovat viereinen huvipuisto sekä Aquapark.

.

.

Majoitustarjonta on monipuolista ja alueelta löytyneekin jokaisen kukkarolle sopiva yöpymisvaihtoehto. Telttailualueen rinnalle on noussut Glamping Laawut. Ne ovat kahden hengen laavumaisia majoja kaikilla mukavuuksilla, mm. lattialämmityksellä ja hotellitason vuoteilla. Mökkivaihtoehtoja löytyy minimökistä lomamökkiin sekä  huvilaan ja villoihin omine saunoineen ja porealtaineen.

.

.

Uusi ravintola Lammenranta

Lähimpänä porttia on suuri päärakennus. Sieltä löytyy vastaanotto, joka on toukokuusta 2022 lähtien auki ympärivuotisesti, kertoo viestintäpäällikkö Johanna Koistinen. Päärakennuksessa on myös uusi 100-paikkainen ravintola Lammenranta. Kesäkaudella ravintolan tilat kasvavat lähes 200-paikkaiselle terassille.

Ravintolassa tarjoillaan grilliruokia sekä burgereita ja kiviuunipizzaa.

Vastaanoton läheltä löytyy välinevuokraamo, minigolf sekä padel- ja koripallokentät.

Modernit caravan-paikat

Tykkimäkeen Käyrälammen rantaan on helppo tulla pidemmälläkin vaunuyhdistelmällä. Alue sijaitsee aivan kuutostien vieressä. Liikenteen äänet eivät kuitenkaan häiritse, koska tie kulkee alempana pienessä laaksossa.

.

.

.

Kivituhkapohjaiselta caravan-alueelta löytyy yhteensä 44 sähköpaikkaa. Jokaisella paikalla on oma laatoitettu alue, joka tuo lisää viihtyvyyttä lomailuun. Minimökkejä löytyy omalla nurmialueella tai 5 mökin kokonaisuutena, jota yhdistää yhteinen terassialue. Telttailijoille on omia nurmialuepaikkoja ympäri aluetta.  

Majoittujille löytyy modernit ja täysin uudistetut huoltorakennukset. Vessojen ja suihkujen lisäksi on omat tilansa keittiötoimille ja kemssan tyhjennykselle. Keittiörakennuksen vieressä on moderni piknik-alue.

.

.

Useita saunoja ja porealtaita

Täysin remontoidulla rantasaunalla on takkahuone sekä kaksi erillistä kuuden hengen saunaa, joissa on omat suihku- ja pukuhuoneet sekä laiturit.

Ryhmien käyttöön on varattavissa savusauna sekä kolme uutta panoraamasaunaa.

.

.

.

Vesiliukumäkeen vaiko vuoristoradalle

.

.

.

.

Tykkimäki Resortin antia täydentää leirintäalueen ulkopuoliset aktiviteetit. Heti aidan toisella puolen on laaja vesihuvipuisto, Tykkimäki Aquapark. Vesiliukumäkiä on viisi, pisin yli 100-metrinen. Mäkien lisäksi löytyy mm. 25-metrinen uima-allas sekä Spray Park ja Water Play vesileikkipuisto – ja tietenkin saunat. Tykkimäen huvipuistoon vie kävelytie ja -silta 6-tien yli. Puistosta löytyy rauhallisempaa menoa myös pienemmille, mm. monenlaisia pelejä. Rohkelikoille on hurjempia kieputtimia, sellaisia on joihin läheskään jokainen ei rohkene mennä. Hyvä jos uskaltaa katsella. Maailmanpyörä pyörii rauhallisesti mutta Star Flyerissä pyöritään pienellä istuimella 70 km/h ja yli 70 metrin korkeudella. Autoratoja on erilaisia. Yllätysten talossa kaikki on ylösalaisin ja kallellaan. Tykkimäen huvipuistossa ei tahdo yksi päivä riittää.

.

.

.

.

.

.